A 2022. januárjában indult csoport a Széll Kálmán tér közelében, hétfőnként 18-19:30 között találkozik, heti rendszerességgel.

Kinek javaslom a csoportba való jelentkezést?

Azoknak,

  • akik önismeretre szeretnének szert tenni,
  • akiknek problémái vannak a kapcsolataik működtetésével, és ezen szeretnének változtatni,
  • akiknél a lelki problémák hátterében kapcsolati problémák azonosíthatók
  • akik nagyobb rálátást szeretnének arra, hogy hogyan viselkednek társas közegben
  • és nem utolsó sorban: akik elég bátrak ahhoz, hogy megnyilvánuljanak egy 5-10 fős csoportban, és vállalják, hogy törekszenek érzéseik és gondolataik megosztására
  • akik előre láthatólag vállalni tudják a heti rendszerességű részvételt a csoporton

Mindehhez kitűnő terepet nyújt egy biztonságos, védett csoport közege, melynek nincs előre meghatározott tematikája, hanem a beszélgetést, az interakciókat mindig az "itt és most" alakítja.

A csoportfolyamat nem időhatáros, azaz meghatározatlan ideig folytatódik, melyben mindenki addig vesz részt, amíg a maga részéről jónak látja. A csoport nyílt, új tagoknak csatlakozni az indulást követően is lehet (a maximális létszámig, ami 10 fő) abban az esetben, ha valaki elhagyja a csoportot.

Jelentkezni a katalin.brieger@gmail.com email címen, illetve a +36-20-518-4356-os telefonszámon lehet.

Az ülések díja alkalmanként 6000 Ft, időtartama 90 perc.

A csoportba bekerülést felkészítés, illetve egyéni első interjú előzi meg. Ez kiemelkedő fontosságú, mivel megvizsgáljuk, hogy kitűzött céljaihoz illeszkedik-e a módszer, illetve meghatározzuk közösen, hogy milyen jelenlegi elakadásai vannak, amiken majd érdemes lesz dolgozni. Előreláthatólag egy órát vesz igénybe, ennek díja 15000 Ft.

További információk a csoportanalízis módszeréről: http://csoportanalizis.hu/